NYHED!

EPD Miljøvaredeklaration

Vi er enormt stolte over, at vi har fået hele tre EPD’er på hhv. Thermolit A Fast, Thermolit B Fast og vores slidlag(Estrich). I Uniplan Danmark vægter vi meget højt at følge med branchens udvikling, og leve op til de forskellige klimakrav. Så at få sådan en blåstempling, får vores arme helt op over hovedet.

 

Tyndpuds

Hvad er tyndpuds / flydemørtel?

Tyndpuds/flydemørtel er et cementunderlag til viderebehandling eller gulvbelægning. Mørtlen blandes og pumpes ud direkte, hvor belægningen ønskes.

Tyndpuds

Hvor anvendes flydemørtel?

Flydemørtel anvendes primært som undergulv og passer under alle gulvtyper, men kan også anvendes som færdigt gulv – dette kræver bare en særlig overfladebehandling. Flydemørtel anvendes som afretningslag og undergulv til både nybyggeri og renoveringer.

Egenskaber for flydemørtel

  • Mulighed for direkte overfladebehandling
  • Opretning af skæve gulve eller skævhed i højde fra rum til rum
  • Mange designmuligheder
  • Alle gulvbelægninger kan lægges ovenpå
Flydemørtlens flydende form gør det perfekt til at nivellere skæve gulve også er det muligt at gå ned i meget små lagtykkelser typisk fra 5mm og op.
Tyndpuds

Hvorfor vælge Uniplan Danmark?

Vi i Uniplan Danmark er en nichevirksomhed som udelukkende laver undergulve, og dertilhørende isolering, hvorfor vi har stor erfaring med at arbejde med flydemørtel. Vores store erfaring med større byggeprojekter, gør os til det oplagte valg, når der skal laves undergulve af flydemørtel på byggeprojekter. Vi kan vores teknik til punkt og prikke og kan derfor planlægge en glidende overgang fra isolering til påførsel af undergulve med flydemørtel og samtidig overholde en stram tidsplan.

Hvis du vil vide mere om hvordan vi arbejder med flydemørtel, så kontakt os på 81 81 81 48. Læs også mere om EPS isolering og hvorfor det er godt for jeres byggeri.

Skal vi hjælpe jer?

Vi kender vores produkter til punkt og prikke og kan derfor planlægge en glidende overgang fra isolering til påførsel af undergulv.