Slidlag

– med et slidlag kan du gøre dit betongulv ekstra stærkt

slidlag erhverv

slidlag erhvervsgulve

Hvad er slidlag?

Cementslidlag er med sin ensartede overflade velegnet til påføring af støvbindingsmidler samt alle normale gulvbelægninger. Blanding og udlægning sker med kombinerede blande- og pumpemaskiner, der både kan være manuelle anlæg til mindre opgaver eller fuldautomatiske anlæg til større opgaver.

Sådan er processen når vi laver slidlag

Slidlag udlægges af fagfolk med mange års erfaring og det sker efter vi har foretaget isolering med EPS beton. Vi pumper slidlaget op og afretter det efter at have lavet kotepunkter. Når det er gjort, bruger vi en glittemaskine til lukke og polere overfladen. Herefter er det op til entreprenøren, hvilket gulv der skal lægges ovenpå, det slidlag vi lægger passer til alle typer gulve, men kan også blot gives en afsluttende coating. Gøres dette, behøver man slet ikke lægge gulv ovenpå.

Hvorfor bruge Uniplan Danmark?

Vi er det oplagte valg til at lave undergulve og efterfølgende slidlag, fordi vi er en nichevirksomhed, som har specialiseret sig i lige præcis dette. Vi arbejder udelukkende på større byggeprojekter og ved derfor lige præcis hvordan en større opgave, skal gribes an. Vi har styr på hele processen, og hvor andre kan komme til at foretage eksempelvis svumning på for store områder ad gangen, grundet manglende erfaring, gør vores erfaring, at vi ved hvordan vi skal dele opgaven over i de rette bidder.

Dermed er du som bygherre sikker på at opgaven bliver udført både korrekt, men samtidig effektivt. Det gør planlægningsprocessen lettere i forhold til hvornår andre spillere på byggeprojektet, skal i gang.Hvordan laves slidlagsmørtel?

Slidlagsmørtelen bliver fremstillet ved en blanding af cement og sand. Blandingsforholdet varierer alt afhængigt af, hvor slidlaget skal anvendes. For at opnå et perfekt resultat uden svindrevner, er der flere faktorer, som der skal tages højde for. Det er derfor essentielt at bruge et firma, som har specialister indenfor området.

Hvornår skal man anvende slidlag?

Når alt murer- og malerarbejde er udført anvendes slidlagsmørtelen. Før man anvender slidlagsmørtelen, renses undergulvet for urenheder – herunder malerpletter, cement og andet skidt - for at opnå en ren og ”klar” overflade. Det rene undergulv holdes fugtigt i et par dage før udlægningen af slidlaget.

Firma der laver slidlag

Har du svært ved at finde dét firma, der skal lave slidlaget på dit næste byggeprojekt? Hos Uniplan Danmark er vi specialiseret i netop dette, og så er vi oveni købet garant for vores lave priser, gode service og høje kvalitetsresultat.

Kontakt os på telefon 81 81 81 48 og lad os lave slidlaget på dit byggeprojekt.

Flere har valgt Uniplan Danmark A/S

Se referencer
Teglhusene fik undergulv

Arkitekt Gruppen A/STeglhusene

Wakeup hotel fik undergulv udført af Uniplan

Arpe Kjeldsholm A/SWakeup Hotel

Plaza fik undergulv

KPC Plaza

Medarbejder hos Uniplan Danmark